Proffe festivaltilbehør – aktuelt selv for mindre arrangementer

Proffe festivaltilbehør – aktuelt selv for mindre arrangementer

Det arrangeres mange store og små festivaler rundt om i Norge, og hvert år er det mange ildsjeler som starter opp helt nye festivaler. Selv om mange begynner med svært begrenset budsjett og lave ambisjoner, vil det alltid være noen festivaler som faktisk blir til publikumssuksesser – da utvikler det seg etter hvert et behov

Det arrangeres mange store og små festivaler rundt om i Norge, og hvert år er det mange ildsjeler som starter opp helt nye festivaler. Selv om mange begynner med svært begrenset budsjett og lave ambisjoner, vil det alltid være noen festivaler som faktisk blir til publikumssuksesser – da utvikler det seg etter hvert et behov for mer utstyr. Fra billettbånd til førstehjelpsutstyr, det er mye å huske på.

Lag system i billetthåndteringen med moderne billettbånd

Å lage et godt system for billetter bør være noe av det første man ser på når et arrangement utvikler seg utover det som kan håndteres på ren hobbybasis. Smarte billettbånd kan være et godt alternativ i mange ulike situasjoner, dessuten vil det være noen som gjerne sparer på båndet lenge etter at arrangementet er over. Gratis markedsføring for dere.

Med billettbånd er det også enklere å holde oversikt over gjestene, samtidig som man kan redusere ventetiden i billettkontroller og andre steder der det raskt kan dannes kø.

Førstehjelp, mobile toaletter og annet enkelt utstyr

Det er viktig å huske på at man som arrangør har ansvar for sikkerheten, og da er godt førstehjelpsutstyr noe av det første man bør sørge for er på plass. Større arrangementer har ofte hjertestartere og egne førstehjelpstelt, men for en mindre festival eller utstilling kan det være nok med strategisk utplasserte førstehjelpsskrin.

Mange mennesker samlet på samme sted kan utfordre kapasiteten til toalettfasilitetene på stedet, hvis det i det hele tatt finnes tilgjengelige toaletter i området. Det kan være lurt å overlate denne problemstillingen til de profesjonelle, ved å leie inn mobile toaletter. Dere må sørge for grunnleggende renhold underveis, men med en leieløsning slipper dere å tenke på den litt mindre hyggelige jobben med transport, tømming og vasking etter arrangementet. Derfor er mobile toaletter uten tvil et eksempel på proffe festivaltilbehør som selv mindre arrangementer bør vurdere å prioritere i budsjettet sitt.

Redaksjonen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel