Derfor bør man investere i en kontinentalseng

Derfor bør man investere i en kontinentalseng

For mange så er kontinentalsengen den store drømmen når det kommer til å kjøpe en ny seng. Komforten er uslåelig og stilen er luksuriøs. Som oftest så er prisen ganske høy, men det er likevel en god investering ettersom at man bruker gjennomsnittlig 7 timer av dagen i sengen. 3 gode grunner til at man

For mange så er kontinentalsengen den store drømmen når det kommer til å kjøpe en ny seng. Komforten er uslåelig og stilen er luksuriøs. Som oftest så er prisen ganske høy, men det er likevel en god investering ettersom at man bruker gjennomsnittlig 7 timer av dagen i sengen.

3 gode grunner til at man bør velge en kontinentalseng

  • Den er gir en god natts søvn

Det unike med en kontinentalseng er det at den er bygget opp av tre madrasser. På en normal seng, så vil sengen som oftest være bygget opp av en boksmadrass eller rammemadrass, med en overmadrass på toppen. Dette kan selvfølgelig være gode senger, men det skal mye til for at de slår en kontinentalseng når det kommer til komfort. En kontinentalseng er bygget opp av en rammemadrass av enten komfortskum eller fjær i bunn, en fjærmadrass i midten og en overmadrass på toppen. Denne oppbygningen gjør at man kan finne den perfekte sengen, enten om man skal ha en litt hardere madrass, eller en som er på den myke siden.

  • Den gir et balansert inntrykk

De tre madrassene gjør at kontinentalsengen er mye høyere enn de fleste andre senger. Dette gjør noe med balansen i forhold til interiøret, på soverommet. Lave senger kan på en måte gi et inntrykk om at rommet er litt tomt. Den høye kontinentalsengen blir et blikkfang på soverommet, og setter dermed sengen som rommets midtpunkt. Sengens høyde sørger også for at brukeren slipper å belaste ryggen når man skal legge seg, eller stå opp.

  • Den gir soverommet ett flott preg

Man kan både få rammer og sengegavl i utrolig mange stiler og materialer, som gjør at man kan matche resten av interiøret og fargene på soverommet. For eksempel kan en kontinentalseng med sengegavl i velur gi både et luksuriøst og klassisk inntrykk på soverommet.

 

Redaksjonen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel