Dette gjør rammemadrassen til favoritten blant mange nordmenn

Dette gjør rammemadrassen til favoritten blant mange nordmenn

Høy liggekomfort og rimelig pris. Dette er to faktorer som gjør at rammemadrassen har blitt en folkefavoritt blant mange nordmenn. Uansett om man skal kjøpe ny enkeltseng til minstemann i huset eller en ny dobbeltseng til mamma og pappa, så er rammemadrassen kjent for å være lett og sette opp, ha en fornuftig pris og

Høy liggekomfort og rimelig pris. Dette er to faktorer som gjør at rammemadrassen har blitt en folkefavoritt blant mange nordmenn. Uansett om man skal kjøpe ny enkeltseng til minstemann i huset eller en ny dobbeltseng til mamma og pappa, så er rammemadrassen kjent for å være lett og sette opp, ha en fornuftig pris og gi mange netter med god søvn.

Hvordan er rammemadrassen bygget opp?

Som navnet tilsier så er rammemadrassen bygget opp av en ramme rundt en madrass. Dette gjør at det er veldig enkelt og lett å sette opp ettersom at man kun skal montere på ben på madrassen. Dette gjør rammemadrassen til en perfekt seng for personer som flytter mye rundt, for eksempel studerende. Når det kommer til selve materialet i madrassen så er disse typisk bygget opp av pocket-fjærer som gir god demping. De fleste rammemadrasser har en tilhørende overmadrass i kjøpet, men i noen tilfeller er man nødt til å kjøpe denne ved siden av. Dette er noe man skal være oppmerksom på når man sammenligner priser på rammemadrasser, ettersom at man som regel vil spare en god del penger når overmadrassen følger med i kjøpet.

Som tidligere nevnt så er rammemadrassen også et rimelig valg når det kommer til kjøp av seng. Grunnen til dette er at den er forholdsvis enkelt bygget opp, men uten at dette har konsekvenser for komforten. Rammemadrasser ligger på ca. 5-6000 kroner og opptil over 20.000 kroner. Til sammenligning har kontinentalsenger en startpris på ca. 10.000 kroner og kan koste opptil 40.000 kroner. Prisen avhenger ofte av materialer og størrelse på sengen. Fordelen med rammemadrasser er at de ofte kan fås helt ned i 80×200 som enkeltseng, og helt opptil 180×210.

Klikk her hvis det kunne være interessant i å få hjelp til og finne den perfekte rammemadrass til ens soverom.

Redaksjonen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel