Kategoriene som sier bedre parsex

Kategoriene som sier bedre parsex

Dere ble sammen etter en het one night stand og det var en ellevill natt. Senere har dere holdt sammen i tykt og tynt. Det var sexen som førte dere sammen. Men ikke bare det, det var kjemi, tiltrekningskraft og stadig utforskende flørt. Kanskje har denne gløden stilnet, eller så lever den i beste velgående.

Dere ble sammen etter en het one night stand og det var en ellevill natt. Senere har dere holdt sammen i tykt og tynt. Det var sexen som førte dere sammen. Men ikke bare det, det var kjemi, tiltrekningskraft og stadig utforskende flørt.

Kanskje har denne gløden stilnet, eller så lever den i beste velgående. Uansett hva situasjonen er så fins det mange sexleketøy som kan gjøre parforholdet enda bedre. Sexleketøy tilpasset par har blitt mer populære den siste tiden, kanskje for at man har blitt flinkere til å åpne seg opp om sine fantasier.

Sexy undertøy

Sexy undertøy sier kom å ta meg, tigergutt! Ofte en catsuit, men veldig ofte skjuler de ingenting. For han er det en røff tanga med tigerstriper, som hun ikke kan la være å sette tennene i.

Morogaver

Her vil man få frem ikke bare latter, men utrolige stillinger. Med partyspillet Cum Face, skal deltakerne suge fortest mulig til ladningen kommer. Den som har vunnet får en våt premie, i form av jus fra det sexy leketøyet.

Bondage, dominans, sadomasochisme

BDSM er et seksuelt spill med frekke pisker, maske og blindfold. Det kan være clamps for brystene, både til han og henne. BDSM er tøft, røft og frekkere enn mange vil tro. Men det hele er et spill mellom to eller flere personer.

Erotiske spill

Erotikken kan manes frem med brettspill. Man har tatt tradisjonelle spill og lagt inn seksuelle faktorer. Det kan være sexy sjakk eller Trivial Pursuit med påtrengende spørsmål. Master & Slave er en favoritt blant mange.

Frekke rekvisitter

Kle dere sexy foran forsamlingen, enten det er på Halloweenparty eller i en eksklusiv klubb. La de pirrende og sexy elementene i kostymene fortelle mer enn dere hadde våget og trodd. Det kan være utfordrende utringninger og tøffe uniformer.

Redaksjonen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel