Velg riktig oppvaskmaskin

Velg riktig oppvaskmaskin

Oppvaskmaskinen er i mange nordmenns øyne tegn på husfred. Den sørger for å holde kjøkkenbenken ren og samtidig at det finnes tallerkener og kopper å bruke til enhver tid. Dermed kan husholdningsmaskinen anses som en viktig investering på kjøkkenet. Det er enkelte tiltak å ta hensyn til slik at man kan velge den riktige modellen.

Oppvaskmaskinen er i mange nordmenns øyne tegn på husfred. Den sørger for å holde kjøkkenbenken ren og samtidig at det finnes tallerkener og kopper å bruke til enhver tid. Dermed kan husholdningsmaskinen anses som en viktig investering på kjøkkenet. Det er enkelte tiltak å ta hensyn til slik at man kan velge den riktige modellen. Her får du noen tips til hvilke modeller du kan velge og hvilke ting du bør ta hensyn til.

 

Benkoppvaskmaskinen

Dersom man bor i et mindre hus hvor plass er en helt avgjørende faktor, så vil benkoppvaskmaskinen være et godt valg. Maskinen kan oppta mellom 4 og 6 kuverter, hvilket tilsvarer oppvask for 2 personer i løpet av en dag.

 

Integrert oppvaskmaskin

En integrert oppvaskmaskin fungerer på samme måte som et integrert kjøleskap. Den har samme front som resten av kjøkkenet, slik at maskinen skal kunne gå i ett med resten av hvitevarene. Displayet er gjemt i toppen av oppvaskdøren. I tillegg er flere integrerte oppvaskmaskiner utstyr med et lite lys ned mot gulvet slik at man vet når oppvasken er ferdig.

 

Halvintegrert oppvaskmaskin

Den halvintegrerte oppvaskmaskinen har også en kjøkkenfront. Midlertidig har varianten også displayet i front slik at man skal kunne betjene maskinprogrammene herfra. Forskjellen mellom den integrerte og halvintegrerte oppvaskmaskinen, er at den halvintegrerte modellen er enklere å tyde på kjøkkenet.

Standard oppvaskmaskin

Til sist så har man den klassiske oppvaskmaskinen. Dette er modellen de fleste kjenner best til. Kjøleskapet går ikke i ett med kjøkkenet slik som den integrerte og halvintegrerte modellen. Til gjengjeld så er den meget enkel å bruke. I tillegg er oppvaskmaskinen lett erstattelig til en billig penge ,da flere verksteder kan ta imot den frittstående husholdningsmaskinen. Den er også tilbudt til en fornuftig pris som de fleste mennesker har råd til. Dette gjelder også ”fattige” studenter.

Redaksjonen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel