Smykker fra Enamel Copenhagen: din guide til elegant dansk design

Smykker fra Enamel Copenhagen: din guide til elegant dansk design

Enamel Copenhagen har etablert seg som et anerkjent navn innen smykkeindustrien, kjent for sitt iøynefallende design og bruk av levende farger. Grunnlagt i 2012 av designer Marie Rantzau, viser merket en lidenskap for håndverk og en leken tilnærming til smykkedesign. De eksperimenterer med former og farger for å lage distinkte smykker fra Enamel Copenhagen som

Enamel Copenhagen har etablert seg som et anerkjent navn innen smykkeindustrien, kjent for sitt iøynefallende design og bruk av levende farger. Grunnlagt i 2012 av designer Marie Rantzau, viser merket en lidenskap for håndverk og en leken tilnærming til smykkedesign. De eksperimenterer med former og farger for å lage distinkte smykker fra Enamel Copenhagen som øreringer, halskjeder og armbånd, som passer til enhver garderobe.

Smykkene fra Enamel Copenhagen er kjennetegnet ved sin høye kvalitet til en overkommelig pris, og merket har oppnådd bred distribusjon. De tilbyr gratis frakt og smykkene kan finnes i utvalgte stormagasiner og spesialbutikker i over 17 forskjellige land. I tillegg er produktene tilgjengelige i deres egne webshop og butikk som ligger på Gl. Kongevej på Frederiksberg.

Designerens reiser rundt om i verden inspirerer tilføyelsen av unike materialer i kolleksjonene, som igjen reflekterer merkets globalt influerte ethos. Enamel Copenhagen bærer med seg en tro om at farger bringer glede, noe som tydelig vises i smykkenes design. Dette prinsippet gjenspeiles i de ofte fargeglade og lekne kolleksjonene som tilbyr en ny vri på klassisk smykkestil, men likevel opprettholder en tidløs eleganse og feminin følelse.

Utvalg og design av Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagen tilbyr et bredt sortiment av håndlagde smykker som reflekterer et skandinavisk design ethos, med Marie Rantzau som leder for deres kreative visjon. Små detaljer og bruk av farger står sentralt i hvert design, noe som sikrer at hver bærer kan uttrykke sin egen unike stil.

Armbånd og ringer

Armbåndene og ringene fra Enamel Copenhagen kjennetegnes av deres enkle, men tidsriktige design, ofte fremhevet med bruk av emalje og stener som zirkoner og perler. Kvalitetsmaterialene som brukes, inkluderer 925 sterlingsølv og forgyldt sterlingsølv, som ofte er belagt med 18 karat guld for å skape holdbare og attraktive stykker. Disse smykkene er ment å bære en følelse av glæde til hverdagen eller til fest.

  • Armbånd: Tidløse stykker som kan kombineres og bæres i lag.
  • Ringe: Tilbudet strekker seg fra simple, enkle ringer til mer markante stykker som uttrykker en sterk karakter.

Øreringe og halskæder

Øreringene og halskædene til Enamel Copenhagen viser ofte designerens kjærlighet for detaljer og farger, der elementer som emaljekugler og fargede stener bidrar til smykkets karakter. Kvaliteten er høj med materialer som 925 sterlingsølv, og mange av øreringene og halskædene er også tilgjengelig i forgyldt versjoner. Disse smykkene er designet for å tilføre enkelthed og moderne elegance til en kvinnes hverdag eller et unikt udtryk til festlige lejligheder.

  • Øreringe: Både diskrete stud-øreringe og iøynefallende hengeøreringe.
  • Halskæder: Varierte design, fra subtile kæder til piecer med tydelig kontrast og unike smykkematerialer.
Redaksjonen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel