Derfor er Asia backpackernes drømmedestinasjon

Derfor er Asia backpackernes drømmedestinasjon

Verden er full av fantastiske land, opplevelser, mennesker og kulturer, men det er få kontinenter som har mye av dette som Asia. Fantastiske templer i Vietnam, verdens høyeste fjell i Nepal, Den Kinesiske Mur i Kina, og strandliv på Bali er bare noen få ting som en backpackertur i Asia kan by på. Kontinentet har

Verden er full av fantastiske land, opplevelser, mennesker og kulturer, men det er få kontinenter som har mye av dette som Asia. Fantastiske templer i Vietnam, verdens høyeste fjell i Nepal, Den Kinesiske Mur i Kina, og strandliv på Bali er bare noen få ting som en backpackertur i Asia kan by på. Kontinentet har blitt en absolutt favoritt blant mange fordi det er forholdsvis billig med opphold og mat, og man får en opplevelse som er relativt

fjern fra den vi opplever til daglig i Norge. Dessuten er det varme og deilige klimaet ettertraktet av mange nordmenn som har sett seg lei på mørke, kulde og snø.

Backpacking er en perfekt måte å oppleve flere land i Asia på, fordi man har alt man trenger i ryggsekken. Mange har med telt og sovepose, eller bor billig på herberger og hosteller. På denne måten så bruker man minimalt med penger på overnattinger, som gjør at man heller kan bruke penger på reise til flere land på en og samme tur. Maten i Asia er både en av verdens beste og relativt billig. Derfor trenger man heller ikke å bekymre seg for om man skal ha mulighet til å lage maten selv, fordi det å kjøpe ferdigmat er relativt billig. Asia er et kontinent som så og si er skapt for backpacking, så vel som charterreiser.

Disse landene bør man besøke

Med sine 49 land så kan det være vanskelig å velge hvor man vil reise. Et alternativ til å planlegge reisen på egenhånd, er å benytte et reiseselskap. Det finnes mange reiseselskap som har spesialisert seg på backpacking i Asia, spesielt for unge. Bestiller man en backpacker reise gjennom et reiseselskap så kan man være sikker på at opplevelser, overnattinger og destinasjoner er tatt hånd om, og man kan konsentrere seg om å nyte reisen. Er man en erfaren backpacker så kan man selvfølgelig finne sin egen reise. Uansett om man reiser i gjennom et reiseselskap eller reiser på egenhånd, så er dette landene man bør besøke:

  • Nepal

I Nepal ligger verdens høyeste fjell, Mount Everest. Fjellet runger 8848 meter over havet, og er en særdeles populær destinasjon for mange turister. De fleste nøyer seg med å gå opp til en av de lavtliggende base-camps, men dette er også en opplevelse for livet. Ut over fantastiske fjell i Himalaya, så byr Nepal på deilig mat, gjestfrihet og fasinerende templer.

  • Bali

Bali er en Indonesisk øy, og et rent strandparadis. Øyen er nemlig kjent for sine vakre strender og varme klima, og har derfor blitt en populær destinasjon for mange nordmenn. På Bali kan man surfe og dykke i fantastiske omgivelser, og når man blir lei kan man ta seg en tur i jungelen.

  • Thailand

Thailand er landet som har alt. Hovedstaden Bangkok er en pulserende millionby, og reiser man ut mot kysten så finner man endeløse hvite strender og palmer. I hjertet av Thailand kan man vandre timevis i jungel og oppleve fantastisk natur og spennende dyreliv.

Redaksjonen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel