Er det virkelig ingenting vi vegrer oss fra å handle på nett?

Er det virkelig ingenting vi vegrer oss fra å handle på nett?

Netthandelen bare vokser og vokser. Ser vi Norden under ett så er dette det området hvor netthandelen har vokst mest den siste tiden. Og vi handler nærmest alt mulig på nett Går vi noen år tilbake så var det kun noen få varesorter som skilte seg ut som gode produkter å selge på nett. Som

Netthandelen bare vokser og vokser. Ser vi Norden under ett så er dette det området hvor netthandelen har vokst mest den siste tiden.

Og vi handler nærmest alt mulig på nett

Går vi noen år tilbake så var det kun noen få varesorter som skilte seg ut som gode produkter å selge på nett. Som elektronikk og andre ting som var lett å frakte, og som vi visste fungerte som de skulle. Såkalte kjente varemerker.

Vi kjøpte ikke varer som vi var vant med at vi måtte prøve på for å se at de passet osv. Eksempelvis sko. Som de fleste vet som noen gang har kjøpt sko så er ikke størrelse 38, størrelse 38, for å si det på den måten.

Det samme gjaldt kostbare ting og store ting. Kostbare ting vegret vi oss tidligere for å handle på nett fordi vi var redd for å bli svindlet. Større ting kjøpte vi ikke på nett på grunn av kostbar frakt.

Slik er det ikke nå lenger. I dag kjøper vi gladelig både sko, møbler, senger, biler, ja til og med hus på nett via en woomultistore-løsning. Det er med andre ord ingen grense lenger for hva vi kan få oss til å kjøpe på nett. Dette fordi med dagens cybersikkerhet og gode avtaler fra kortselskapene som garanterer oss pengene tilbake hvis vi blir svindlet så er ikke svindel lenger noen stor risiko. De fraktløsningene som blir tilbudt i nettbutikker skiller seg ikke særlig ut fra de fraktalternativene vi finner i butikk. Gapet mellom butikk og nettbutikker har blitt langt mindre på de fleste områder slik at de fordelene som finnes ved netthandel virkelig begynner å stå seg i forhold til ordinære butikker.

Et produkt som tidligere ikke ble handlet på nett, men som har tatt netthandelen med storm er justerbare senger. Se mer på justerbar-seng.no.

bidragsyter
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel