Blekk til din skriver

Blekk til din skriver

Hos InkPro får du kvalitetsblekk til din printer og laserskriver. InkPro forhandler blekk og patroner til din laserskriver og printer, i høy kvalitet, til konkurransedyktige priser. Hos InkPro vil du få muligheten til å få dine varer levert direkte til døren, som sparer deres kunder for unødvendige turer til forhandleren, for å oppdage at de

Hos InkPro får du kvalitetsblekk til din printer og laserskriver. InkPro forhandler blekk og patroner til din laserskriver og printer, i høy kvalitet, til konkurransedyktige priser. Hos InkPro vil du få muligheten til å få dine varer levert direkte til døren, som sparer deres kunder for unødvendige turer til forhandleren, for å oppdage at de patroner du skal bruke ikke er i butikken, og er bestillingsvare. Her vil du på InkPro sine sider kunne lete i deres store sortiment og finne nøyaktig de patroner du skal bruke til din skriver.

Hos InkPro kan du også velge å kjøpe kompatible patroner, dersom du ønsker å spare noen penger på blekkpatronene til din skriver. Blekkpatroner fra de kjente merkene selges med en rimelig høy avanse. Dette betyr i praksis at virksomheten har en ganske høy fortjeneste på produktet. Grunnen til at avansen er så høy på blekkpatroner er fordi markedet på skrivere er et hardt marked, og produsentene konkurrerer med hverandre ved å sette prisene så langt ned som overhodet mulig, slik at kundene velger deres skriver. Denne taktikken fungerer ikke dersom virksomheten ikke kan hente inn den tapte avansen et annet sted, og det er nettopp det de gjør i blekkpatronene. Derfor er det ikke nødvendigvis slik at kompatible patroner er dårligere, ofte er det faktisk mer blekk i en kompatibel patron, enn en fra de store leverandører. De kompatible blekkpatronene blir også produsert med de samme maskinene som originale blekkpatroner, noen blir enda produsert på de samme fabrikkene, de blir bare ikke stemplet med logo, og derfor koster de heller ikke like mye. InkPro tilbyr sine kunder flere løsninger, slik at du kan velge de produktene som passer best til dine preferanser og din økonomi. Dersom du skulle være i tvil, og ha bruk for hjelp, står deres erfarne kundeservicemedarbeidere klarer til å hjelpe deg med de spørsmål du måtte ha.

bidragsyter
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel