Send din pakke trygt og billigt

Send din pakke trygt og billigt

Billigpakke.no er en portal oppstartet i 2012, som sammenligner priser fra flere forskjellige utbydere på markedet for at sikre deg som kunde, den billigste pris på din pakkeforsendelse. Billigpakke.no sammenligner priser fra blant annet Postnord, DHL, Bring og FedEx. Det viktige er deg som kunde, og målet om at du skal få den lavest mulige

Billigpakke.no er en portal oppstartet i 2012, som sammenligner priser fra flere forskjellige utbydere på markedet for at sikre deg som kunde, den billigste pris på din pakkeforsendelse. Billigpakke.no sammenligner priser fra blant annet Postnord, DHL, Bring og FedEx. Det viktige er deg som kunde, og målet om at du skal få den lavest mulige pris på din pakkeforsendelse, samtidig som det ikke skal gå ut over den service de tilbyr sine kunder. Billigpakke.no arbeider hele tiden med å forbedre sin kundestøtte, service og brukervennlighet, sånn at du som kunder skal få den beste opplevelsen som kunde hos billigpakke.no.

Hvordan bruker du billigpakke.no sine tjenester?

Når du går inn på billigpakke.no sin hjemmeside kommer du inn på en oversiktlig side, som er lett å navigere rundt i. Du kan velge i mellom en pakkeforsendelse, pallforsendelse, konteiner eller dokumentforsendelse, samtidig som det er lett å navigere menyen for hvilket land forsendelsen kommer fra, og hvor endelig destinasjon er. Når du har valgt type forsendelse skal du oppgi informasjoner som vekt, mål og størrelse på din forsendelse, før du blir sendt over til en meny som viser deg pris fra de forskjellige utbydere. Ikke nok med at billigpakke.no viser den de forskjellige priser, men søkemotoren viser deg også hvilken utbyder som kan levere din pakkeforsendelse hurtigst og om det er dør til dør levering, eller avhentning i pakkeshop.

Når du sender en pakke via billigpakke.no sine tilbud blir din pakkeforsendelse sendt med track and trace. Du får en pakkelabel med en unik strekkode tilsendt på mail, som du etterfølgende printer ut og fester godt på din forsendelse. Track and trace gir deg muligheten til å følge din pakke fra du leverer den på en pakketerminal og frem til den er ankommet hos endelig mottaker. På billigpakke.no sin hjemmeside har du muligheten til selv å følge din pakke til en hver tid, ved å inntaste det track and trace nummer du får angitt i din mail fra den utbyder du velger. Hvis det mot all forventning skulle oppstå en feil eller pakken ikke kommer frem til mottaker, kan du alltid gå tilbake å spore feilen.

Redaksjonen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel