Slik får man mest ut av vinteren

Slik får man mest ut av vinteren

Det er kaldt og mørkt utenfor, og mange savner kanskje sommeren. Selv om det kan virke litt kjipt, så er vinteren på mange måter en fantastisk årstid. Det er nå man kan ligge inne på sofaen under et pledd, og se på TV med god samvittighet. Det er heller ikke noe press til å se

Det er kaldt og mørkt utenfor, og mange savner kanskje sommeren. Selv om det kan virke litt kjipt, så er vinteren på mange måter en fantastisk årstid. Det er nå man kan ligge inne på sofaen under et pledd, og se på TV med god samvittighet. Det er heller ikke noe press til å se bra ut i badetøy, ettersom at de færreste isbader. Det er nå man har tid til å se alle de TV-seriene man har hatt lyst til å se, men ikke hat tid til. De neste 3 månedene er kjent for å stille og rolige, ettersom at det ikke er store høytider og annet som krever at man skal ut av huset. Det er heller ingen hager som skal stelles eller plener som skal klippes. Det er også nå man har tid til å lese bøker man ellers aldri har hatt tid til å lese. Selv om det er deilig med lange varme sommerdager, så kan vinteren også være en flott årstid.

2 tips som gjør vinteren bedre

  • Utnytt snøen

Mange nordmenn elsker å stå på ski og gå på langrenn. Når det ligger mye snø på bakken, så er det kun fantasien som setter grenser. Eier man ikke skiutstyr eller synes man at ski ikke er noe tess, så kan man grave snøhuler, ha snøballkrig, gå på skøyter eller ake på akebrett. Dette er aktiviteter som både er billige og morsomme for hele familien.

  • Dra til Syden

Det er ingen hemmelighet at de fleste nordmenn elsker å dra til Syden om vinteren. Det er få ting som er bedre å reise fra kalde Norge, til pluss 20 grader i varmere strøk. Om vinteren kan man finne mange charterreiser til fine byer, og lever man på et budsjett så kan man også finne mange billige restplasser til flotte steder i Europa.

Redaksjonen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel